Acties

Zomer arrangement!

DETOX behandeling van 90 minuten!
Met chocolade pakking en groene klei gezichtsmasker!
 
De behandeling begint met massage van rug, nek, schouders & hoofd. Om de bloedsomloop en de afvalstofverwerking op gang te brengen.
Na deze ontspannen behandeling komt er een
scrub massage & chocolade pakking voor de rug.
De afvalstoffen en gifstoffen worden aan de huid onttrokken en de vele mineralen worden toegevoegd.
 
Terwijl de pakking zijn werk doet worden uw benen en voeten gemasseerd. Onze voeten dragen ons de hele dag en kunnen wel wat liefde en aandacht gebruiken.
Dan vervolgen we de behandeling met warme doeken en een ontspannen gezichtsmassage met een NIEUW voedend masker (bestaande uit een substantie van groene klei).
In combinatie met ontspannen muziek en heerlijke geuren voelt u zich als herboren.
 
De werking van de chocolade pakking:
Theobromine, een cacao molecule, zorgt ervoor dat de lipiden verbinden en helpt dus bij het verwijderen van ongewenst vet.
De hoge concentratie aan mineralen, voornamelijk magnesium, is essentieel om de spierspanning in het lichaam te behouden. De polyfenolen en vitamine A van cacao hebben eigenschappen welke het verouderingsproces tegen gaan. Bovendien geeft het zelf verwarmende effect een ontspannend gevoel en bevordert het de transpiratie wat helpt gifstoffen te verwijderen. Daarnaast stimuleert het ook de actieve ingrediënten van de chocolade pakking.
 
90 minuten detox behandeling inclusief de pakking, scrub & natuurlijke producten voor uw gezicht is ter waarde van slechts €69,-
 
GUN HET JEZELF!
Je bent het waard en je werkt hard 😉❤️
 
Tot in mijn praktijk! 🎉
Kleine beer 28 in Lemmer
Gun het jezelf!

App of mail voor een afspraak:

06-50422324
info@massagepraktijkmanon.nl