Massages

Wat kunt u verwachten?

Voor elke massage hebben we een kort intake gesprekje waarin de klant en de masseur kennis kunnen maken. Wat voor lichamelijke klachten heb je? Heb je last van stress?  Heb je veel  lichamelijke inspanningen etc.

Met deze informatie kunnen wij de massage aanpassen op het individu.
Dit korte gesprek creëert een veilige situatie waarna de klant zich beter kan ontspannen.
Zomaar een vreemd iemand aan je lichaam kan ervoor zorgen dat je je niet volledig kan overgeven en dat zou zonde zijn.

Voetreflexmassage

Voeten vertellen de geheimen van je lichaam.  In de voeten zitten je zenuwuiteinden. Deze kunnen blokkades aangeven in de rest van je lichaam.  In je voeten kan je klachten terug vinden. Zowel lichamelijk als emotioneel. Er komt meer bij kijken dan alleen een massage. Deze behandeling is ontspannend, helend en gebaseerd op zelf reflectie. Je voeten liegen niet.
De heilzame effecten van voetmassage:
*Ontspant en ontstresst
*Stilt pijn
*Boost je afweer
*Verbetert de doorbloeding
*Bevordert je nachtrust
*Pept je humeur op

Ontspanningsmassage

Is een mildere vorm van masseren, vooral bedoeld om even lekker te ontspannen.
Door middel van knedende bewegingen  met  etherische lavendelolie ontspannen je lichaam en geest. Eigenlijk een massage die je regelmatig nodig hebt!

Hammam massage

De Hammam, Arabisch voor verspreider van warmte, stamt af van de Griekse en Romeinse badhuizen. De Hammam bestaat uit drie onderdelen. Eerst wordt je lichaam gescrubd om dode huidcellen te verwijderen.  Ook wordt hierdoor de bloedsomloop gestimuleerd en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Vervolgens wordt het lichaam ingezeept volgens de Hammam traditie. Als afsluiting wordt het lichaam gemasseerd met amandelolie. Na deze behandeling tintelt je huid en ben je helemaal relaxed.
En niet te vergeten: super schoon!

4-Handen massage

Een 4-handenmassage is een intense massage beleving die gegeven wordt door 2 masseurs.  Bij een massage door vier handen kun je niet anders dan je overgeven aan de behandeling.  Je hersens kunnen 2 handen nog wel  volgen maar vier niet.  Je moet je dus echt volledig overgeven. Voor de ontvanger een verrassende ervaring die vraagt om loslaten en vertrouwen.
Voor ons als masseurs is het een feest van samenwerken.  Het samenwerken brengt vreugde omdat je de liefdevolle aanraking deelt met elkaar.

 Kruidenstempelmassage

Geniet van de kruidenstempelmassage en ervaar de ontspanning van de warme kruidenstempels. De werking van de verse kruiden hebben een ontgiftende en vitaliserende werking op lichaam en geest. De kruidenstempelmassage is een afwisseling tussen een ontspanningsmassage, het scrubben van de huid én kruidenstempels.

Klassieke massage

Bij deze massage gebruiken wij diverse technieken zoals strijken, kneden en drukken. Wij luisteren naar uw lichaam en wat u op dat moment nodig heeft. Daardoor is deze massage nooit hetzelfde. Wij zoeken waar de spanningen opbouwen en geven daar in deze massage extra aandacht aan.

Duo behandeling

Bij deze behandeling zijn er twee massage tafels en twee masseurs. Je kan samen met je partner, vriendin of familielid komen ontspannen. Het is gezellig en een leuk uitje voor jullie samen! Ook leuk als verrassing & cadeau.

Zwangerschapsmassage

Deze massage wordt gegeven op de massagetafel in de praktijk.  Tijdens de massage lig je op je zij ondersteund door zachte kussens. Gedurende de massage word je behandeld door zachte strijkbewegingen – van top tot teen. Dit is een belangrijk ontspanningsmoment voor je kindje én voor jou.

Leuke arrangementen

Verwen arrangement
Binnenkomst me thee en een warm voetenbad met magnesium.
Heerlijk relaxen op een verwarmde tafel. Ontspannen massage van rug, nek & benen met warme eucalyptusolie.
Daarna een uitgebreide voetmassage, scrub en een groene klei of rassoul pakking.

Terwijl de pakking zijn werk doet krijgt u een verfrissende gezichtsbehandeling met een voedend masker van groene klei.
De groene klei bevat veel mineralen zoals aluminium, ijzer, silicium, calcium, magnesium, natrium en kalium.  Het is rijk aan enzymen, die het opnemen van mineralen en vitaminen bevorderen. Het hoge gehalte aan kiezelzuur werkt gunstig op o.a. het bindweefsel, haren, nagels en lage bloeddruk.

We sluiten af met een uitgebreide hoofdmassage met 100% natuurlijke castorolie.
Deze 100% pure en kalmerende olie helpt uitdroging van huid en haar te voorkomen en maakt deze weer soepel.

Deze totale behandeling duurt 90 minuten.
U krijgt deze behandeling voor slechts €75,-.
Ook leuk om cadeau te geven.

Tips:

  • Kom op een (middag)dag waarop je vrij bent, zodat je na de massage nog kan rusten.
  • Kom 5 minuten van te voren
  • Drink veel water na de massage.
  • Draag gemakkelijke kleding.
  • Laat sieraden thuis.
  • Doe lekker geen make-up op en geen haarproducten in je haar.