Massages

Wat kunt u verwachten?

Voor elke massage hebben we een kort intake gesprekje waarin de klant en de masseur kennis kunnen maken. Wat voor lichamelijke klachten heb je? Heb je last van stress?  Heb je veel  lichamelijke inspanningen etc.

Met deze informatie kunnen wij de massage aanpassen op het individu.
Dit korte gesprek creëert een veilige situatie waarna de klant zich beter kan ontspannen.
Zomaar een vreemd iemand aan je lichaam kan ervoor zorgen dat je je niet volledig kan overgeven en dat zou zonde zijn.

Voetreflexmassage
Voeten vertellen de geheimen van je lichaam.  In de voeten zitten je zenuwuiteinden. Deze kunnen blokkades aangeven in de rest van je lichaam.  In je voeten kan je klachten terug vinden. Zowel lichamelijk als emotioneel. Er komt meer bij kijken dan alleen een massage. Deze behandeling is ontspannend, helend en gebaseerd op zelf reflectie. Je voeten liegen niet.
De heilzame effecten van voetmassage:
*Ontspant en ontstresst
*Stilt pijn
*Boost je afweer
*Verbetert de doorbloeding
*Bevordert je nachtrust
*Pept je humeur op

Ontspanningsmassage;
Is een mildere vorm van masseren, vooral bedoeld om even lekker te ontspannen.
Door middel van knedende bewegingen  met  etherische lavendelolie ontspannen je lichaam en geest. Eigenlijk een massage die je regelmatig nodig hebt!

Hammam massage;
De Hammam, Arabisch voor verspreider van warmte, stamt af van de Griekse en Romeinse badhuizen. De Hammam bestaat uit drie onderdelen. Eerst wordt je lichaam gescrubd om dode huidcellen te verwijderen.  Ook wordt hierdoor de bloedsomloop gestimuleerd en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Vervolgens wordt het lichaam ingezeept volgens de Hammam traditie. Als afsluiting wordt het lichaam gemasseerd met amandelolie. Na deze behandeling tintelt je huid en ben je helemaal relaxed.
En niet te vergeten: super schoon!

 Kruidenstempelmassage
Geniet van de kruidenstempelmassage en ervaar de ontspanning van de warme kruidenstempels. De werking van de verse kruiden hebben een ontgiftende en vitaliserende werking op lichaam en geest. De kruidenstempelmassage is een afwisseling tussen een ontspanningsmassage, het scrubben van de huid én kruidenstempels.

Klassieke massage;
Bij deze massage gebruiken wij diverse technieken zoals strijken, kneden en drukken. Wij luisteren naar uw lichaam en wat u op dat moment nodig heeft. Daardoor is deze massage nooit hetzelfde. Wij zoeken waar de spanningen opbouwen en geven daar in deze massage extra aandacht aan.

Anti-hoofdpijn massage;

Hoofdpijn kan erg vervelend zijn. Het lichaam heeft een prachtig zelf healend systeem, maar dit heeft soms een setje nodig. Als je bent gevallen, je hebt je gestoten of je hebt buikpijn dan ga je daar zelf eerst met je handen naartoe.
Dat is wat wij doen. Zachte knedingen en drukpunten op het hoofd en nek aanraken die de hoofdpijn kunnen verlichten.

Duo behandeling
Bij deze behandeling zijn er twee massage tafels en twee masseurs. Je kan samen met je partner, vriendin of familielid komen ontspannen. Het is gezellig en een leuk uitje voor jullie samen! Ook leuk als verrassing & cadeau.

Zwangerschapsmassage
Deze massage wordt gegeven op de massagetafel in de praktijk.  Tijdens de massage lig je op je zij ondersteund door zachte kussens. Gedurende de massage word je behandeld door zachte strijkbewegingen – van top tot teen. Dit is een belangrijk ontspanningsmoment voor je kindje én voor jou.

Tips:

  • Kom op een (middag)dag waarop je vrij bent, zodat je na de massage nog kan rusten.
  • Kom 5 minuten van te voren
  • Drink veel water na de massage.
  • Draag gemakkelijke kleding.
  • Laat sieraden thuis.
  • Doe lekker geen make-up op en geen haarproducten in je haar.