Over Manon

Even kennismaken

Hallo mijn naam is Manon Nammensma.

Wat fijn dat je de tijd neemt om meer informatie te vinden over de heerlijke ontspanningsmogelijkheden.

Tegenwoordig zie ik veel mensen die last hebben van stress. Voornamelijk komt dit door onze westerse cultuur. Druk druk druk..
Vaak zonder dat men het doorheeft. Pas als je echt opgebrand bent komt het besef; dit moet anders!

Na mijn burn-out in 2015 weet ik hoe het is om dat te voelen. Daarom ben ik begonnen met Massagepraktijk Manon. Ik ben afgestudeerd in holistische massage en heb daarnaast de opleiding stresscounseling gevolgd.

In deze oosterse theorie (holisme)  kan ik mij heel goed vinden. Echter bekijk ik dit ook vanuit een westerse hoek. In mijn werkwijze probeer ik zowel de oosterse wijsheid met de westerse nuchterheid te combineren.
Daarnaast ben ik Christen. Ik zie mijn werk als liefde doorgeven en niet iets wat ik op eigen kracht kan doen.

Mijn focus ligt op stress. Stress is een enorme oorzaak van veel psychische en lichamelijke klachten. Door voldoende te sporten, gezond te eten en ontspanningsoefeningen kan je al veel stress voorkomen. Echter weten veel mensen tegenwoordig niet meer waar ze moeten beginnen.
Massage is een hele goede manier van ontspanning. Bij massage worden zowel lichaam als geest geactiveerd. Je lichaam gaat letterlijk weer stromen. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd, afvalstoffen afgevoerd en pijnlijke spieren worden soepeler.

Daarnaast kan ik je helpen in je proces naar meer ontspanning.

Kom gerust een keertje langs.

Groetjes, Manon.